Säästä hermojasi ja nauti pinnoitteista

Poikkeuksellisen edulliset hintamme sisältävät aina:

  • Mikä tahansa kehys
  • Linssit
  • Kovapinta
  • Heijastuksenestopinta
  • Pysyvä likaa hylkivä pinta

Supremepinta on peruspinnoitteemme. Likaa hylkivä ”te on”-pinta tekee linsseistä vaivattomat ja mukavat käytössä sekä pidentävät linssien käyttöikää. Linssit eivät likaannu helposti ja ovat vaivattomat puhdistaa. Sateella vesi ei leviä linssiin haitaten näkemistä vaan pisaroituu ja valuu pois. Suomalaiset silmälasin käyttäjät tietävät linssien huurtuvan tultaessa kylmästä lämpimään. Tämäkään ei ole enää ongelma, koska linssit alkavat hetkessä kirkastua.

Linssit kannatta aina puhdistaa mukana tulevalla mikrokuitupyyhkeellä.

Maxiivue on markkinoiden viimeisin ja paras pinnoite, joka sisältää aina kovan ja heijastamattoman pinnan sekä likaa hylkivän pinnan. Linssi on lisäksi antistaattinen eikä myöskään huurru kuten perinteinen linssi lämpötilan vaihtelussa. Maxiivue saavuttaa jopa 99,7%:n valonläpäisyn. Tämä huippuluokan pinnoite on kovempi ja parempi kuin muut markkinoilla olevat vastaavat pinnoitteet. Pinnoitteelle myönnetään 2 vuoden takuu.

 

Kokonaan uuden tason naarmuuntumisen kestävyys helpottaa jokapäiväisen lasien käytön aiheuttamien vaurioiden ja naarmujen, vaihtelevien olosuhteiden ja loputtoman puhdistamisen ehkäisyä.