Toteutamme vaativatkin toiveesi

Tarjontamme on täydellisen kattava. Tukkuosaamisemme mahdollistaa kattavimman linssivalikoiman. Valikoimassamme on tuotteita joita ketjut ja yksittäiset optikkoliikkeet yleisesti ottaen ei tarjoa.

Supremepinta(peruspinnoitteemme)
Likaa hylkivä ”te on”-pinta tekee linsseistä vaivattomat ja mukavat käytössä sekä pidentävät linssien käyttöikää. Linssit eivät likaannu helposti ja ovat vaivattomat puhdistaa. Sateella vesi ei leviä linssiin haitaten näkemistä vaan pisaroituu ja valuu pois. Suomalaiset silmälasin käyttäjät tietävät linssien huurtuvan tultaessa kylmästä lämpimään. Tämäkään ei ole enää ongelma, koska linssit alkavat hetkessä kirkastua.

Linssit kannatta aina puhdistaa mukana tulevalla mikrokuitupyyhkeellä.

MV997pinta
Maxiivue on markkinoiden viimeisin ja paras pinnoite, joka sisältää aina kovan ja heijastamattoman pinnan sekä likaa hylkivän pinnan. Linssi on lisäksi antistaattinen eikä myöskään huurru kuten perinteinen linssi lämpötilan vaihtelussa. Maxiivue saavuttaa jopa 99,7%:n valonläpäisyn. Tämä huippuluokan pinnoite on kovempi ja parempi kuin muut markkinoilla olevat vastaavat pinnoitteet. Pinnoitteelle myönnetään 2 vuoden takuu.

StressFree
Tietokoneiden, tablettien, LCD-televisioiden sekä älypuhelimien näytöt ovat kaikki osana nykyaikaista elämää.

Monet meistä viettävät useamman tunnin päivässä näyttöjen äärellä sekä työ- että vapaa-aikana. Näytöt ja keinovalot tuottavat haitallista lyhytaaltoista sinistä valoa, joka aiheuttaa värinää sekä häikäisyä. Pitkäaikainen altistus siniselle valolle voi aiheuttaa silmien väsymystä, näöntarkkuuden alentumista, päänsärkyä ja muita stressin oireita. Sininen valo vähentää melatoniinin eritystä, aiheuttaen sisäisen rytmin häiriintymistä, joka johtaa univaikeuksiin.

Stress Free pinnoite suodattaa sinistä valoa vähentäen haitallisia vaikutuksia. Pinnoitetta löytyy 3 eri suodatustasolla.

Peilipinnat
Peilipinta estää tehokkaasti voimakasta häikäisyä ja on tämän lisäksi erittäin muodikas. Värivaihtoehtoja on

10: Canyon, Tank, Pasha Silver, Aston, Ballon Blue, Pink Panther, Sahara, Dona, Ocean Flash and Pine Green.

PolaroitutummuvaaurinkolasilinssiDriveWear
Vaativimmat aurinkolasien käyttäjät voivat valita polarisoivan, erinomaisella kontrastilla varustetun tummuvan aurinkolasin DriveWear, joka vaihtaa lisäksi sävyä auton sisäpuolella.

Kaarevatlinssit
Kaareviin kehyksiin suunnitellut yksi- ja moniteholinssit uusimmalla linssitekniikalla. Tämä mahdollistaa

laadukkaan valmistuksen ilman vääristymiä.

Ohennus
Kaikki linssimme saa ohennettuna kaikilla markkinoilla olevilla ohennusasteilla (taitekertoimet 1.6, 1.67 ja 1.74 ja lasilinsseistä löytyy myös 1.8 sekä 1.9) , jolloin linssit ovat kevyemmät ja siistimmät myös suuremmilla voimakkuuksilla. Ohennusta ei kuitenkaan kannata turhaa käyttää, koska ohennus aina heikentää linssin kuvautumista!